06-38029277 joanne@oncobalance.nl

Veel gestelde vragen

In flow met Natasja
Vanuit flow thuiskomen bij jezelf
Hoe lang heb ik toegang tot de module?

Je hebt een jaar toegang. Ik vind het belangrijk dat je kunt kijken op het moment dat je er energie voor hebt. Ook zitten er hoofdstukken in die je wellicht later in je traject belangrijker vindt dat op dit moment.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Dit betekent dat je twee betalingen doet van € 197,50 in twee maanden tijd.  Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact op met ons. Dat kan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Waar kan ik terecht met vragen?

Het is mogelijk om een vraag te stellen via de besloten Facebook groep. Als je een vraag hebt die je niet in de groep wilt stellen, kun je die sturen naar joanne@oncobalance.nl 

Ik wil graag een 1:1 gesprek

Dit is mogelijk via Zoom. We maken dan een afspraak van een half uur en kunnen dan doornemen waar je vragen over hebt. Je kunt een Zoom gesprek aanvragen via het contactformulier onderaan deze pagina.

ik ben al onder behandeling bij een arts of fysiotherapeut. heeft het dan nog wel zin?

Als je al onder begeleiding bent van een oncologie fysiotherapeut is het een mooie aanvulling. Meerdere collega’s raden deze online begeleiding ook aan. Het is een tweede stem, ik leg het weer op een andere manier uit. Als je de informatie op meerdere manieren tot je krijgt, is de kans dat je het snapt en ook gaat toepassen veel groter.

 

Ik ben niet goed in online scholingen. Ik ben niet zo technisch.

Deze module is erg makkelijk om te volgen. Je moet éénmalig een wachtwoord maken en dan heb er een jaar toegang. Je kunt zelf kiezen welk hoofdstuk je wilt kijken, maar mijn advies is om de gegeven volgorde te doen. Dat betekent dat je automatisch door het systeem begeleid wordt naar de volgende video.     Mochten er toch technische problemen optreden, dan kun je deze mailen naar joanne@oncobalance.nl en ik stuur deze dan door naar mijn technisch team.

 

ik heb een speciaal soort kanker, is deze begeleiding niet te algemeen?

Natuurlijk heeft iedereen zijn eigen traject. De behandelingen kunnen verschillen en de soort kanker maakt ook uit. In het algemeen blijkt wel dat de basis hetzelfde is: vermoeidheid door de behandelingen, energieverlies, niet weten hoe te trainen en hoe kom je weer in het arbeidsproces. Hierdoor is het mogelijk om voor meerdere soorten kanker, op verschillende momenten in het behandelproces, deze begeleiding te maken.     Mocht je specifieke vragen hebben, of meer begeleiding willen, dan is het mogelijk om een Zoom sessie met mij aan te vragen. 

wanneer moet ik hiermee starten?

Het liefst zo vroeg mogelijk in je behandeltraject. Hierdoor is de kans op terugval en vermoeidheid minder groot. Natuurlijk is het nog steeds waardevol als je wat later begint, maar hoe eerder hoe beter.

Hoe blijf je actief tijdens je kanker-

behandelingen?

Download mijn E-book: 5 tips om actief te blijven tijdens je kankerbehandelingen

Hierin laat ik je kort kennismaken met de vijf belangrijkste tips die ik je kan geven voor trainen en bewegen tijdens je behandelingen. Hierdoor is de kans op blessures veel kleiner.

Contact

12 + 1 =