06-38029277 joanne@oncobalance.nl

En dan…

krijg je te horen dat je kanker hebt en nu dan? Je wilt hier zo goed mogelijk doorheen komen en het liefst niet met al te veel bijwerkingen. Je wilt hier zelf een grote rol in spelen en weten wat je wel en niet kunt doen om beter te worden.  Dit is geen onbereikbaar doel, zeker niet als je met mij gaat werken.

Leven met kanker - Oncobalance
Oncobalance

Je voelt je onzeker en weet niet wat de toekomst gaat brengen. Chemotherapie en/of radiotherapie geven allerlei bijwerkingen en wat staat jou te wachten? Je wilt zo graag ‘normaal’ blijven en niet een patiënt die iedereen zielig vindt. “Maar kan ik het wel alleen? Kan ik er zelf voor zorgen dat ik goed herstel?”

Maar weet je dat…

dat je heel goed zelf dingen kan doen om je kanker proces beter door te komen?
Wat als jij leert om je lijf te kennen en allerlei tips en tricks leert om verergering van klachten te voorkomen… Dan bepaal jij zelf een groot deel van jouw herstel.
Natuurlijk stellen de specialisten je behandelingen samen, maar onderschat niet wat jij kunt bijdragen aan je conditie en vermindering van vermoeidheid!
Stel je eens voor: jij maakt keuzes voor jezelf en voor jouw gezondheid.

JE BENT DE AFGELOPEN MAANDEN NIET OP RETRAITE GEWEEST!!

Oncobalance
Oncobalance

Praat jij wel…

met je geliefden en vrienden over wat je voelt? Of wil je ze niet teveel tot last zijn?
Dit laatste komt veel voor en zorgt ervoor dat je het gevoel hebt er alleen voor te staan.

Iedereen gaat op zijn eigen manier om met spanning en stress. Zodra die manier anders is dan de mensen om jou heen, kan dat nog meer stress opleveren.

Hoe ga je hiermee om? Wordt je stiller of ‘schreeuw’ je harder? Beide zorgen voor meer klachten en bijwerkingen tijdens jouw kankerproces…

Wie is?

Mijn naam is JoAnne van Yperen en ik ben Master oncologiefysiotherapeut. Ik werk al meer dan 25 jaar met oncologie cliënten in de praktijk. Ik zorg voor conditie verbetering en leer je omgaan met vermoeidheidsklachten tijdens en na je kankerbehandelingen. Ik besteed altijd heel veel tijd aan coaching, want: zodra je hoort dat je kanker hebt, zul je niet meer de oude worden… Zo’n soort shock verandert je en is het enorm belangrijk dat je je nieuwe ik leert kennen, en je terug kunt naar jouw dagelijks leven, sport en werk.

Ik kom snel tot de kern van de zaak: iedereen gaat anders om met zijn kanker en ik voel direct aan waarmee ik jou het best kan helpen. Dus het behandelplan wordt specifiek voor jou gemaakt. Als je online met mij gaat werken krijg je van mij kennis van 25 jaar ervaring, waarmee je een krachtige basis hebt om zelfstandiger door jouw kankerproces te komen.

Wat anderen hebben ervaren

“Als ik niet door jou zou zijn begeleid, weet ik niet of ik het had gered. In ieder geval niet zo goed als dat ik me nu voel!”

Marion van Waard

“Ik ben onder behandeling bij JoAnne. Eerst na een traject van borstkanker voor lymfoedeem en nu voor palliatieve behandelingen bij uitzaaiingen.

Ik kan mij geen betere plek wensen dan door JoAnne te worden behandeld.

Vakkundig, professioneel en altijd een luisterend ook.

Hoe fijn is dat!

En hoe fijn is het dat anderen haar nu ook kunnen zien en horen in de online module”

Elise Nouris

“Na jarenlange begeleiding bij anderen had ik me niemand beter kunnen wensen; betrokken, constructief, doortastend, oplossingsgericht en professioneel.”

Cora Smalburg

Wat ik voor je kan betekenen

In deze online begeleiding leer je hoe je zelfstandig kunt trainen, op een goede en veilige manier.
Je bent tenslotte iemand die graag controle houdt over de situatie en zelf keuzes wil maken over het verloop van jouw proces.

♥ Herken jij jezelf in degene die altijd voor een ander klaarstaat? Die ervoor zorgt dat het huis op orde is, én je goed presteert op je werk, én de sociale contacten onderhoudt?

♥ En nu ‘dwingt’ de kanker je om alleen met jezelf bezig te zijn…. Dat is best lastig toch? (en wat je eigenlijk helemaal niet wil).

♥ Ik leer je hoe je toch nog actief kunt zijn, tijdens en na je behandelingen. Hoe je keuzes kunt maken op basis van jouw energie, en niet op basis van wat anderen van je verwachten.

♥ Ik nodig je uit om verder te lezen en de online begeleiding aan te schaffen.

 

  Intuïtieve coaching

  Module “Actief tijdens kanker”

  Zit je nog in je actieve behandelingen, zoals chemotherapie, radiotherapie en evt. immuno- en hormoontherapie? Of ben je net klaar met de behandelingen?

  Dan helpt deze module je om een perfecte start te maken met trainen. Het is uitgebreid wetenschappelijk aangetoond dat trainen tijdens de behandelingen ervoor zorgt dat je ze beter doorstaat én dat je veel sneller weer op de been bent als het klaar is.

  In deze module leer ik je hoe je traint en wat je thuis allemaal kunt doen.

   

  Hoe blijf je actief tijdens je kanker-behandelingen?

  Download mijn E-book: 5 tips om actief te blijven tijdens je kankerbehandelingen

  Hierin laat ik je kort kennismaken met de vijf belangrijkste tips voor trainen en bewegen tijdens je behandelingen. Hierdoor is de kans op blessures veel kleiner.

  Oncobalance
  Oncobalance
  Oncobalance

  Meer lezen?

  Truien, plaids en warme sokken

  En denk nu niet: “doe die kachel dan hoger!” De gasoorlog van 2021-2022 zorgen ervoor dat je wel twee keer nadenkt om de thermostaat omhoog te doen. Dat…

  Lees meer

  Mij zie je ff niet meer

  De afgelopen weken waren er twee dames die dit zeiden: “mij zie je ff niet meer”. Dan kun je je gaan afvragen: ligt het aan mij? Doe ik iets niet…

  Lees meer

  Contact

  11 + 8 =